Hírek, események

Tájékoztató a járvánnyal kapcsolatosan

muveszetifolia.hu
muveszetifolia.hu
2020.05.08 20:51

Covid-19 vásárlói tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink,

A kialakult vírusvészhelyzet miatt átgondoltuk, átalakítottuk működésünket vásárlóink és kollégánk védelmében.

Határozatlan ideig  szüneteltetjük a személyes átvételt bemutatótermünkben.

Számítani kell arra, hogy  az átfutási és postázási idők növekedni fognak.

Kérjük telefonon 9 és 17 óra között keress minket, illetve egyeztetés miatt, mi is ebben az időszakban fogunk keresni benneteket.

Vedd figyelembe, hogy nagyon sok átvevő hely/PickPackPont csak délután 3-ig lesz nyitva. Csak ekkor tudod átvenni csomagjaidat.

Az MPL futárok folyamatosan dolgoznak, ameddig más döntés nem születik. A futárszolgálatok fontos megelőző intézkedéseket tettek annak érdekében, hogy biztonságosan kapjátok meg csomagjaitokat, így azt javasoljuk, hogy az alapvető javaslatokat betartva (kézfogás elkerülése, kézmosás csomagátvétel után stb.) ezt a szállítási csatornát használjátok.

Általánosságban számítani lehet hosszabb átfutási időkre és rendelési hiányokra, melyeket veletek egyeztetve megpróbálunk cserével, más, hasonló termék pótlásával kompenzálni.

Figyeljük az Operatív Törzs tájékoztatásait és más hivatalos csatornákat is, hogy mindennapi működésünkbe beillesszük a legjobb gyakorlatokat és módszereket.

Webáruházunk reméljük a válság ideje alatt folyamtosan tud üzemelni és rövidesen visszatérhetünk a megszokott működési rendhez.

Megköszönjük megértéseteket, Vigyázzatok egymásra!

muveszetifolia.hu csapata