Mindent amit tudni érdemes a művészeti-fóliáról

Miben különbözik a Művészeti-fólia az üzletekben kapható üvegfóliáktól? 

A művészeti-fólia a valódi ólomüveg illúzióját keltő színes fóliák sorozat, amelyek  pompás képi hatást eredményeznek az üvegzett felületen és akár a tükör felületén.

 Az ólomüveg / tiffany üveg tökéletes hatásának eléréséhez az új üvegdíszítési technika  két elemére lesz szükség : a művészeti-fóliára és öntapadós ólomszálra, esetleg még  kiegészíthetjük a csiszolt üveg motívumokkal.

Felhasználási területe igen sokoldalú: íves felületeken, üveg lépcsőkorlát kül ill. beltéri  díszítése, ajtó, ablak tükör, bútorüveg, térelválasztó, felülvilágító legyen szó a lakás   helységről, irodák, üzletek vagy bármely olyan lakótérben, ahol a fény kizárása nélkül szeretnénk kialakítani privát, színekben úszó területet. 

A fóliák között minden mintát, effectet megtalál, amely jellemző a tiffany üvegre, így a felhasználásával megtévesztésig hasonlítani fog az eredeti ólomüvegre.

Miért érdemes a művészeti fóliát választani?

 

A felület sérülésekor bármikor javítható az üveg eltávolítása és nagyobb költségek nélkül.

UV stabil, UV szürő! Tehát kültéri alkalmázás esetén sem kell attól tartani, hogy a nap kiszívja a színét. 

Kültéri élettartam 25 év! Beltéren korlátlan!

Víz és időjárás álló - nem jön le a felületről, nem penészesedik!

Tökéletesen illeszkedik az üveg felületéhez, a fóliázott felület csak tapintás alapján érzékelhető.

Az üvegre való felragasztásakor nem látható ragasztó nyoma.

Hőszigetelt üvegpanel is összeállítható vele, a hőszigetelés hő értékét nem befolyásolja ellentétben az eredeti ólomüvegével!

Használható porfesszionális vagy hobby célra! 

A művészeti-fólia segítségével díszíthetsz kisebb üvegfelületeket, mint például képkeret, üvegváza, mécses. Nem igényel nagyobb kézügyeséget, felkészültséget, nincs drága eszköz igénye. Akár nagyobb gyerekekkel közösen is készíthettek kisebb ajándéktárgyakat. Ilyen típusú workshopokat szervezünk, ezzel kapcsolatos információkat az Oktatás menüpontban találsz. 

Honlapunkon minden anyagot és eszközt megtalálsz a kivitelezéshez! Legyen szó egy kis dobozka, teamécses tartó dekorálásról vagy egy komolyabb lakásfelújítási projectről. 

Amennyiben raktárkészleten lévő anyagaink között nem találod a megfelelő színeket, úgy lehetőséged van a nagy katalógusból rendeli anyagot

A katalógus rendelésről annyit kell tudni, hogy:

* Teljes lapot (66x46 cm) meg kell vásárolnod a kiválasztott színből, nincs lehetőség     kisebb méretre!

* Berendelési idő 3-4 hét is lehet.

* Külön árajánlatot adunk a rendelésedre.

* A katalógus rendelésedet küld meg az info@muveszetifolia.hu e-mail címünkre és megküldjük árajánlatodat. 

* Katalógusban szereplő fóliák ára : A = br.5035.-Ft . B = br.6210.-Ft. C = 6780.-Ft. D =-br.7150.-Ft. E = br.7650.-Ft. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fentartjuk!

Katalógus itt érhető el: Nagy Fólia Katalógus

Kérdésed van? Hívj minket az alábbi számon: +36-70/6250844