Művészeti fólia választék

A Tiffany-művészeti fólia a valódi ólomüveg illúzióját keltő színes fóliák sorozata, amelyek pompás képi hatást eredményeznek az üvegezett  felületen és tükrökön. A rendszer két elemből áll : művészeti fólia és öntapadós ólomszál, esetleg még kiegészíthetjük a csiszolt üveg motívumokkal.

Felhasználási területi igen sokoldalú :

íves felületeken, üveg lépcsőkorlát kül ill. beltéri díszítése, ajtó, ablak, tükör, bútorüveg, térelválasztó, felülvilágitó, fürdőszoba, reprezentatív terek, irodák, üzletek, vagy bármely olyan lakótérben, ahol a fény kizárása nélkül szeretnénk kialakítani privát terültet. 

Miért érdemes a művészeti fóliát választani?

  •  A felület sérülésekor bármikor javítható az üveg eltávolítása és nagyobb költségek nélkül.
  •  UV stabil, UV szürő, vízálló, nem jön le a felületről!

  •  Kültéri élettartama 25 év!

  • Tökéletesen illeszkedik az üveg felültéhez, a fóliázott felület csak tapintás alapján érzékelhető. Használaható professzionális vagy hobby célra.Miben különbözik a Tiffany-művészeti fólia az üzletekben kapható fóliáktól?

 A tiffany-művészeti fólia felhordható az üveg egy részére, vagy a teljes üvegfelületre, hajlított üvegfelületre, tükörre, műanyagra...

Nem szükséges a nagy üvegfelületet osztólécekkel széttagolni, bármekkora üvegtábla használható hozzá - ezáltal a motívum is jobban érvényesülhet.

 Ez egy nagyon megbízható, profi rendszer melyet kifejezetten üvegdíszítési célra fejlesztettek ki. Az üvegre való felragasztásakor nem látható a ragasztó nyoma, csak tapintással tudjuk megállapítani, hogy az üveg melyik fele lett fóliázva.

UV stabil, kültéri felhelyezése esetén sem szívja ki a nap a színét.

Vízálló, páraálló - nem penészesedik.

 

Hőszigetelt panel is összeállítható vele, a hőszigetelés értékét nem csökkenti.

Kültéren az élettartama 25 év, beltéren korlátlan.